19.06.2012 do 20.06.2012

Konferenca fotovoltaičnega združenja

Spoštovani!

Danes fotovoltaika predstavlja eno izmed najhitreje rastočih tehnologij, razvija se v obsežen, trajnostno naravnan in inovativen gospodarski sektor, ki tudi Sloveniji ponuja veliko priložnost za razvoj in prodor naprednih tehnologij izrabe obnovljivih virov energije. Slovenska fotovoltaična konferenca, ki jo organiziramo že četrtič, je namenjena seznanitvi z vsemi novostmi in aktualnimi raziskavami s področja fotovoltaike.

Vabimo Vas, da se v torek, 19. 6. 2012, udeležite četrte Slovenske fotovoltaične konference, ki bo potekala na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Tržaška cesta 25, Ljubljana.

Hkrati bomo organizirali tudi enodnevno sejemsko predstavitev podjetij, ki ponujajo izdelke in storitve s področja fotovoltaike. V sklopu tokratne konference bo v sredo, 20. 6., potekala tudi mednarodna delavnica, kjer boste lahko spoznali mednarodne dosežke raziskovalcev na področju fotovoltaike.

Zahvaljujoč sponzorjem in sofinanciranju s strani ARRS je udeležba na konferenci brezplačna. Na spletni strani http://slo-pv.fe.uni-lj.si/ se lahko prijavite na podstrani “Registracija”. Pohitite, saj je število udeležencev omejeno.

Prisrčno vabljeni,
Prof. dr. Marko Topič
Predsednik  SLO-PV 2012