31.01.2013

Uvedba Foruma za medsebojno sodelovanje in obveščanje o strokovnih temah

Spoštovani član Odbora NNELI in sheme eTest pri EZS!

Ob pristopu v članstvo preglednikov  Odbora NNELI in shemo eTest smo si zadali več nalog, kot so povezovanje stroke, medsebojno obveščanje in promocija dela članov sheme.

Internetna stran Odbora NNELI je v preurejanju, prehajamo v bolj urejeno in pregledno dvonivojsko strukturo. Člani eTest sheme lahko sodelujete pri aktivnostih Odbora NNELI, v 'Razpredanjih' o aktualnih vprašanjih iz stroke ter pod geslom v rubriki Moj eTest. Nekateri ste že opazili povsem novo možnost sodelovanja pod dodanim gumbom Forum.

Forum

Odpiramo novo področje sodelovanja med člani eTest sheme oziroma Odbora NNELI – svojevrsten forum, ki prinaša obilo možnosti medsebojne komunikacije, povezovanja, deljenja izkušenj, komentiranja, vaše predstavitve in promocije tako znotraj skupine kot tudi širše

Predvsem vabljeni k sodelovanju!

Pristop je preprost, ob kliku na povezavo uporabite katerokoli geslo, ki ga že uporabljate na Googlu, Facebooku, Linkedinu, Yahooju, Twitterju ali Bloggerju.

Po prijavi v forum vpišite vaše podatke in nam po e-pošti elektrotehniska.zveza.slovenije(pri)siol.netjavite vaš uporabniški 'Vzdevek'. Vse člane Odbora NNELI bomo povabili k aktivnemu sodelovanju.

Moderatorji smo vsi člani! Vaših vprašanj, izkušenj in odgovorov ne skrivamo, želimo jih reševati s skupnimi močmi!

Vsebine, ki jih bomo pisali, bodo vidne tako članom NNELI kot tudi širši javnosti.

Oblikovali smo začetno drevesno strukturo in vnesli uvodne teme. Z dobrimi prispevki si lahko dvigamo strokovni ugled. Dobri pisci z odgovori, izkušnjami in znanjem pomagamo drugim članom Odbora NNELI pa tudi vsem, ki jih posamezna izpostavljena tematika zanima. S tem dvigamo strokovno raven zavedanja odgovornosti ter zagotavljanja varnosti in kakovosti.

Predstavite sebe, svoje znanje, izkušnje in delo.

Sodelujte z opisi svojih izkušenj, sprašujte in komentirajte. Z dobrimi prispevki pridobite ugled in prepoznavnost tako med člani Odbora NNELI kot tudi širše.

Ocenjujte odgovore, ki vam pomagajo pri delu, saj bodo tako v prihodnje še boljši. Zaželeno je, da na forumu nastopate z razpoznavnim avatarjem, dodate sliko, slogan, kratek opis, izkušnje, hobije …

Pridružite se.

Povabite vse, ki s svojimi izkušnjami lahko pripomorejo k razpravi, naj se nam pridružijo. Vabljeni strokovnjaki s sorodnih področij. Postani naš član, partner sheme eTest in Odbora NNELI ali pa le spremljevalec.

Za povabilo k sodelovanju vaših kolegov, ki še niso člani Odbora NNELI lahko uporabite kar tole e-pošto.

Lepo vas pozdravljamo,

 

Janez Guzelj

Predsednik Odbora NNELI

 

Rudi Zorko

Generalni sekretar EZS

 

Vanja Osenar

EZS – pisarna

 

ezs(pri)guest.arnes.si

Stegne 7

1000 Ljubljana

T  01 5113000

F  01 5113004

M 041 616771

e   elektrotehniska.zveza.slovenije(pri)siol.net

w  nneli.ezs-zveza.si/

w  www.etest.si