24.05.2018

Strokovno vzdrževanje stavb - skrb dobrega upravnika

GZS - Zbornica za poslovanje z nepremičninami v sodelovanju z Elektrotehniško zvezo Slovenije vabi na strokovno izobraževanje za upravnike nepremičnin, ki bo v četrtek, 24. maja 2018, ob 9. 30 uri, v prostorih GZS.

Dobro upravljanje in vzdrževanje stavbe je ena glavnih nalog upravnika večlastniške stavbe. Upravljanje in vzdrževanje stavb je kompleksno in strokovno delo, ki zahteva usposobljenega upravnika, ki pozna delovanje vgrajenih naprav, toplotnih postaj, kotlovnic, dvigal, skupnih klimatskih naprav, zato je pomembno, da upravnik zagotovi strokovnjake z različnih področij npr. strojništva, elektroinštalacij, gradbeništva, prava itd.

Poudarek bo tokrat na električnih inštalacija, pametnih inštalacijah, sončnih elektrarnah in varčevanju z elektriko.

Predavatelji

Janez Guzelj
Ervin Seršen
Boris Podobnik
Gregor Kamenšek

100,00 EUR + DDV (122,00€ z DDV)
za posameznega udeleženca iz istega podjetja in vključuje udeležbo na sminarju, gradiva, postrežbo v odmoru. Gradivo bodo udeleženci prejeli na USB kartici.

Člani EZS (med drugimi tudi podjetja in s.p., ki imajo vključene zaposlene v eTest shemo) imajo
- 15% popusta = 85,00€+DDV (103,70€ z DDV)

Več informacij in prijava je možna na spletni strani GZS ZPN: https://www.gzs.si/zbornica_za_poslovanje_z_nepremicninami/Novice/ArticleId/64933/strokovno-vzdrzevanje-stavb-skrb-dobrega-upravnika