14.04.2021 do 15.04.2021

EX usposabljanje za merilce nizkonapetostnih električnih inštalacij

Ponovno organiziramo EX usposabljanje za vse, ki opravljajo meritve in preglede nizkonapetostnih električnih inštalacij v eksplozijsko ogroženih prostorih.

Vabimo vas k prijavi na Usposabljanje merilcev nizko napetostnih električnih inštalacij (NNELI) za delo v eksplozijsko ogroženih prostorih.

Seminar je dvodnevni in skupen za kandidate, ki se prijavljajo na začetno usposabljanje in za kandidate, ki se prijavljajo na obnovitveno usposabljanje.

Zaradi omejitvenih ukrepov NIJZ-ja za zajezitev virusa Covid 19  vam Elektrotehniška zveza Slovenije (EZS) doslej ni mogla ponuditi osnovnega in obnovitvenega EX izobraževanja, da bi tako lahko – kot običajno – pridobili nova potrdila z veljavnostjo naslednjih dveh let.

Izvajanje usposabljanja

V EZS smo našli alternativno rešitev in vam nudimo izvedbo EX izobraževanj na daljavo z uporabo aplikacije MS TEAMS. Predavanja bodo potekala enako kot na klasičnem izobraževanju  z eno samo razliko, da slušatelji sledijo predavanjem na zaslonu svojega osebnega računalnika, ali pa na velikem zaslonu sejne sobe v podjetju, kjer so zaposleni (to bomo omogočili posameznim skupinam v podjetju, ki se bo za takšno možnost odločilo).

Obenem vas tudi obveščamo, da bo vsak udeleženec prejel program/urnik predavanj in kopijo prosojnic posameznih predavanj (po elektronski pošti) ter pisna gradiva (po navadni pošti). Vsem slušateljem bomo posredovali tudi pisna vprašanja, ki nastopajo v testih (pisni preizkus).

Praktični del

Praktični del EX izobraževanja bo izvedel naš mentor, seveda upoštevaje trenutno dovoljeno zbiranje  oseb ob spoštovanju vseh drugih varnostnih ukrepov (zaščitna maska, varnostna razdalja itd.). O datumu in lokaciji bo vsak udeleženec pravočasno obveščen.

Preizkus znanja

Testne pole za pisni preizkus vam bomo dostavili po navadni pošti. To boste opravili v svojem podjetju ob ustreznem nadzoru odgovorne osebe (varnostni inženir ali zadolžena oseba za varstvo pri delu v podjetju), ali pa boste to izpolnili sami in s podpisom jamčili, da ste to vi izpolnili. Seveda lahko pri pisanju testa vsak uporablja vsa pisna gradiva.

Kotizacija

Kotizacija je po ceniku, ki je objavljen v Razpisu za POMLAD 2021.

Izpolnjene prijavnice lahko pošljete po:

  • e-pošti na: info.ex@ezs-zveza.si
  • faksu na številko: 01 5113 004
  • navadni pošti na: Elektrotehniška zveza Slovenije, Odbor EX, Stegne 7, 1000 Ljubljana, s pripisom "Usposabljanje EX NNELI"

Za več informacij o izobraževanju pošljite e-pošto na: info.ex@ezs-zveza.si.