Zasebnost

Izjava o zasebnosti

Politika zasebnosti

Na svojih spletnih straneh in povezanih straneh Elektrotehniška zveza Slovenije zbira nekatere podatke osebne narave in sicer za namene pošiljanja odgovorov na vaša vprašanja in za naročanje storitev oziroma publikacij. Za dostavo blaga potrebujemo vaše ime, priimek in poštni naslov. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam ali uporabljali v oglaševalske namene razen v primerih, kjer dejavnost predvideva tudi promocijo in ste za objavo kontaktnih podatkov podali predhodno soglasje(na primer eTest shema ).

Odnosi z uporabniki

Osebni podatki, ki jih boste vpisali, nam bodo služili za stik z vami, odgovore na vaša vprašanja in nudenje storitev, ki ste jih izbrali. V stik z vami bomo stopili preko e-pošte.

Ankete in nagradne igre

Občasno boste imeli možnost sodelovati v anketah in nagradnih igrah, ki jih bomo objavili na naši spletni strani. Če se boste odločili za sodelovanje, boste morali vnesti določene osebne podatke. Sodelovanje v takih dogodkih je popolnoma prostovoljno in tako se boste sami odločili ali želite vpisati te podatke. Od vas bomo v večini primerov zahtevali kontaktne (kot sta ime in e-poštni naslov) ter demografske podatke (kot je poštna številka). Te podatke bomo uporabili za obveščanje zmagovalcev in dodeljevanje nagrad, za nadzor nad prometom na strani. Osebnih podatkov, ki jih boste vpisali tekom tekmovanja ali ankete ne bomo razkrili tretjim strankam.

Uporaba in razkrivanje podatkov

Osebne podatke ne uporabljamo pri poslovanju s tretjimi strankami in ponudniki storitev.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Pridržujemo si pravico za razkritje vaših osebnih podatkov v primeru, da to zahteva zakonodaja in če smo mnenja, da je razkritje potrebno za zaščito naših pravic in/ali za delovanje v skladu s sodno preiskavo, sodnim nalogom ali sodnim postopkom.

Izbira/Odklonitev

Ob zahtevi za vpis vaših osebnih podatkov imate na voljo tudi možnost, da 'odklonite' uporabo teh podatkov za določene namene.

Če ne želite več prejemati naših sporočil se lahko od njih odjavite. Odjavite se lahko tako, da nam pišete na ezs@guest.arnes.si ali pa nam pošljite pošto na Elektrotehniška zveza Slovenije, Stegne 7,1000 Ljubljana , Slovenija.

Povezave na druge strani

Ta stran vsebuje povezave na spletne strani, ki niso v lastništvu ali pod nadzorom Elektrotehniške zveze Slovenije . Radi bi vas opozorili, da ne odgovarjamo za politiko zasebnosti na takih straneh.
Priporočamo vam, da si preberete politiko zasebnosti za vsako stran, ki zbira osebne podatke in da ste pazljivi, ko zapustite našo spletno stran.
Ta politika zasebnosti velja samo za podatke, ki jih zbiramo na tej spletni strani.

Dostop do osebnih podatkov

Če se vaši osebni podatki spremenijo jih lahko popravite ali dopolnite preko e-poštnega naslova ezs@guest.arnes.si ali pa nam pošljite pošto na Elektrotehniška zveza Slovenije, Stegne 7, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Piškotki

Naše spletne strani in aplikacije uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo piškotke, predstavljene v sledeči tabeli.

Stran/aplikacija Ime piškotka Namen Trajanje

nneli.ezs-zveza.si

 

PHPSESSID

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

nneli.ezs-zveza.si

fe_typo_user

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Spremembe v izjavi o zasebnosti

Če se bomo odločili za spremembo naše politike zasebnosti bomo te spremembe objavili na naši spletni strani in ostalih straneh, za katere bomo menili, da so ustrezne. Tako boste obveščeni o načinu zbiranja in uporabe podatkov ter morebitnih okoliščinah pod katerimi bi te podatke razkrili.

Pridržujemo si pravico do spreminjanja te izjave o zasebnosti, zato vas prosimo, da jo redno preverjate. O materialnih spremembah naše politike zasebnosti boste obveščeni tu, preko e-poštnega sporočila ali preko obvestila na naši spletni strani.